Levensverbeelding®

Levensverbeelding®
 

Expositie bij Galerie Steenwijk

Datum expositie:  11-01-2018 t/m 03-02-2018

Openingstijden:    
Maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur
                              Zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur
Locatie:                 Galerie Steenwijk
                              Meppelerweg 47 te Steenwijk  (boven de Bibliotheek)


Maak gerust een afspraak om door mij rondgeleid te worden langs mijn werken.

Back to my roots


De titel van de expositie kwam als vanzelf naar mij toe stromen. In 1961 werd ik geboren in de gemeente Steenwijkerland met de naam Willy Klaver. Mijn kunstenaarsnaam is Isabella Montain. Ik vind het altijd leuk om te exposeren, maar deze locatie heeft voor mij wel een bijzonder tintje!


Daar ik nu mag exposeren in Steenwijk, is voor mij de gelegenheid om een overzicht van werken te maken. Kortom wat waren mijn eerste werken tot aan 2018. Mijn interesse in kunst is eigenlijk als 14 jarig meisje al begonnen, althans dat is mijn echte eerste herinnering hierover. Bij het vak tekenen op de RSG te Steenwijk maakte ik een pentekening waar ik blij mee was. De leerkracht beloonde dit met een 4 en ik werd innerlijk enorm geraakt. Jaren had ik er niet aan gedacht, maar zomer 2017 toen ik hoorde, dat ik in Galerie Steenwijk mocht exposeren kwam het opeens weer boven drijven ....... maar het verhaal van de pentekening gaat nog verder. Mijn buurjongen leverde het schooljaar erna mijn pentekening in voor een beoordeling en wat dacht je wat, een 8,5.


Jarenlang heb ik mij laten leiden door mijn intuïtie tijdens het tekenen/schilderen en er komt meestal een bijbehorende tekst "langs", die boodschappen bevatten. Sinds 2017 heb ik meer behoefte om realistisch aan de slag te gaan, maar wel met een intuïtieve touche.
In mijn werken zijn vaak harten en vogels verwerkt, die staan voor universele liefde en vrijheid.


Binnenkort zal ik hier nog meer informatie plaatsen!

Ben je benieuwd welke exposities er nog meer komen in galerie Steenwijk, dan verwijs ik je naar onderstaande link
.