Levensverbeelding®

Levensverbeelding®
 


Workshop
Intuïtief tekenen

De workshops zijn bedoeld voor zelfontwikkeling, ontspanning en om meer innerlijke rust en kracht te ervaren.
Gezellig samen beginnen met een kopje koffie of thee met wat lekkers en dan een korte creatieve opdracht doen, waardoor je meer bij jezelf komt. Een meditatie/visualisatie helpt je om ontspannend bezig te gaan en vaak gebruik ik ook mijn oceandrum, die het geluid van de zee weergeeft.


We tekenen vanuit ons gevoel en er ontstaat wat je op dat moment nodig hebt. Er zijn geen regels, je doet wat jou aanspreekt! De ene keer wil je misschien met pastelkrijt bezig gaan en een andere keer ga je voor de kleurpotloden of een combinatie van beiden.

Door jouw werkstuk goed te bekijken en vragen te beantwoorden, krijg je inzicht wat jouw werkstuk jou heeft te vertellen. Aan het eind van de workshop, is er altijd de mogelijkheid om iets te vertellen over jouw werkstuk, maar is niet verplicht.


De kosten bedragen € 25,- p.p. incl. mooi stevig tekenpapier en gebruik van de materialen.
De workshop duurt ongeveer twee uren.

Deze workshop is geschikt voor 3 - 19 deelnemers.
Je kunt je wel met minder dan 3 aanmelden, dan plaats ik een aanvraag in de nieuwsbrief, zodat er meer deelnemers kunnen aansluiten. De workshop geef ik op aanvraag in de regio Noordwolde zuid(Fr) en Schoorl(Nh) en in overleg op andere locaties in Noord-Holland, Friesland, Drenthe en Overijssel.